Ekerös kaniner

Vi föder upp dvärgvädurar o teddyvädurar

Köp info

 

 

Intresselista: Du får gärna stå på intresselista, den är inte bindande . När nästa kull kommer hör jag av mig i turordning. Du berättar då om du fortfarande är intresserad o av vilken unge. Sen när tingningsavgiften som består av halva summan är betald är kaninen tingad

 

Tinga: Om du vill boka en unge sätter du in halva summan på mitt konto. Då är ungen tingad.

            Tingningsavgiften fås inte tillbaka vid ånger eftersom jag då kan ha nekat andra köpare.

            Men den fås självklart tillbaka om jag skulle sett fel kön (vilket faktiskt hänt en gång) el om ungen skulle avlida el bli sjuk

Om man tingat en unge o inte hämtar den på bestämd dag o inte hör av sig blir ungen åter till salu . ( har tyvärr också hänt)

om kaninungarna skulle avlida inom en vecka från att du hämtar den så får du välja en ny kanin annan kull el pengarna tillbaka. Efter det utgår ingen ersättning.

om du inte kan ha kvar kaninen tar jag oftast tillbaka den, helst att du då lämnar med buren men även utan går bra. Ingen ersättning utgår. Om det är en hane ser jag gärna stt han kastreras först, vill du att jag ombesörjer det går det bra men du står för kostnaden.

 

väldigt viktigt, tänk igenom ditt köp. Kaniner lever i tio år o vill ha mycket kärlek o gos. Inte bara sitta i en bur

kaniner är väldigt känsliga djur o har väldigt känsliga magar, följ alltid kostråden

           

När du köper en unge av mig är den bettfelskontrollerad. Du får med härstamningsbevis, skötselråd

o övergångsfoder. Ungarna som kommer härifrån är mycket hanterade av både barn o vuxna. Vi avlar bara på djur med trevligt temprament.

Om du är intresserad av en liten teddyunge så tänk på att de kräver en hel del pälsvård. Det är därför extra viktigt att även en vuxen är intresserad. Sen är det klart att teddysarna är helt underbara. De är lugnare o ännu keligare. så tycker man som jag om att kamma dem är det ju bara roligt.  

Jag vill att mina små ungar hamnar i varaktiga hem ( kaniner lever i ca 10 år )där de får vistas mycket utanför buren o får massa gos!  Ungarna kan lämna mamman när de är 8 veckor .

Jag säljer även pellets, 20 kg säckar 400kr o 2,5 kg säckar 70kr

 

 

 

 

                                               /image.jpg

 

 

                                                 

 

 

 

      

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)