Ekerös kaniner

Vi föder upp dvärgvädurar o teddyvädurar

Hyra kanin/ omplaceringshem

Hyra kanin

Att hyra kanin är perfekt för dig som inte är helt säker på hur det är, vissa vill kolla om barnens intresse håller i sig medan jag tycker det viktigaste är att föräldrarna ser om demhar ett eget intresse. Vissa vill bara hyra en period o vissa vill köpa loss en liten tuss. Allt är möjligt.Kaniner lever 10 år, lika länge som en stor hund. Bra o tänka på.

kaniner är fantastiska djur som ger tillbaka lika mycket kärlek som dem får. Dem kan lära sig hoppa hinder o göra trix, sålänge du är snäll lugn o tålmodig. Lär dig kaninens språk o tecken.

Locka o muta är ledorden, aldrig vara sträng .

hyra kanin en vecka 300kr, el hel månad 900kr

bur hyra 100kr/ v

 

 

omplaceringshem

jag har ett litet omplaceringshem. Syftet är att hjälpa bortglömda el oönskade tussar. Ända kravet på att få lämna sin kanin är att den är snäll, jag tar alltså inte emot kaniner som är arga, bits el är vaktiga, anledningen är att varken jag el mina barn vill bli bitna o det är otroligt svårt o hitta ett nytt bra hem till.

 

Lämna kanin kostar 1000kr o det bästa är att lämna med bur o tillbehör för att minska förändringen för kaninen. Hanar ser jag helt är kastrerade vid lämning men annars kan jag även göra det, kostar då 750kr extra

Det går även att lämna kanin utan bur om jag har plats

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)